+36 30 476 7842 / info@biogenicklub.hu
Pure Goji Berry Juice with beta-glucan
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Pure Goji Berry Juice with beta-glucan

Cikkszám: 003
Kiszerelés: 0.5 liter
Súly: 1.1 kg
Készlet:Érdeklődjön
Pure Goji Berry Juice with added Beta Glucan –A goji héjas magvas préslevet Wellmune béta-glükánnal dúsítjuk, amely közismert immunerősítő képességeiről. (Nem tartalmaz tartósítószert, hozzáadott cukrot, édesítőszert, aromát és mesterséges színezéket. Fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet.)
6 490 Ft
Nettó: 5 110 Ft +áfa
Rövid ismertető: Pure Goji Berry Juice with added Beta Glucan –A goji héjas magvas préslevet Wellmune béta-glükánnal dúsítjuk

Termékismertető

PURE GOJI Wellmune WGP béta glükánnal

A béta-glükánok természetes immunmoduláns poliszacharidok. Az élővilágban széles körben előfordulnak, megtalálhatóak a baktériumok sejtfalában, bizonyos gabonákban, algákban, gombákban és a sörélesztőben is.

A béta-glükánok talán a legismertebb és legtöbbet kutatott természetes immunrendszerre ható molekulák, melyek évezredekig részét képezték az emberiség étrendjének, segítettek alkalmazkodni a változó körülményekhez és képessé tették az emberi immunrendszert arra, hogy sikeresen vegye fel a küzdelmet a környezetből érkező fertőző ágensekkel szemben.

Sajnos, a modern, nagyüzemi mezőgazdaság elterjedése és a tradicionális étel tartósítási eljárások háttérbe szorulása miatt a béta-glükánok mennyisége a nyugati ember étrendjében drámaian lecsökkent. A növényvédőszerek, gombaölőszerek és más mezőgazdasági kemikáliák használatának rohamos elterjedése, valamint a zöldségek, gyümölcsök, gabonák tartósításához használt mesterséges módszerek térhódítása miatt az immunrendszer optimális működéséhez elengedhetetlen béta-glükánok bevitelének mennyisége átlagosan a tizedére esett vissza.

A béta-glükánok jelenléte az étrendünkben az emberi immunrendszer megfelelő működése szempontjából elengedhetetlen. A szájon át bejutva, a gyomorban történő részleges emésztődést követően a vékonybélbe kerülnek, ahol az immunrendszer őrtornyait képező ún. Peyer-plakkokon keresztül felszívódnak és bejutnak a falósejtekbe. A falósejtek tovább bontják a béta-glükán molekulákat és bejuttatják őket a vérkeringésbe, ahol az immunrendszer más típusú sejtjeinek (neutrofil granulociták, természetes ölősejtek) felszínéhez csatlakozva képessé teszi ezeket a sejteket arra, hogy sokkal gyorsabban és hatékonyabban pusztítsák el a szervezetünkbe bekerült kórokozókat.

A béta-glükánok tehát olyan immun-moduláns molekulák, amelyek folyamatosan edzik, trenírozzák és készenlétben tartják immunrendszerünk sejtjeit, hogy egy kórokozó megjelenésekor gyorsan, precízen és hatékonyan lépjenek fel. Mivel az immunsejtek többsége 2 napig él a szervezetünkben, a csontvelő által folyamatosan termelt új immunsejteket is fel kell készíteni a kórokozóval való találkozásra. Emiatt a béta-glükánok folyamatos jelenléte a szervezetünkben nemhogy nem káros, hanem egyenesen szükséges ahhoz, hogy az immunrendszer hatékonyan tudjon működni. Prevenciós napi dózisa 1-2 milligramm testsúlykilogrammonként.

A nyugati típusú életvitellel kialakult mesterséges élettér- és  táplálékkörnyezet megváltoztatta azokat az ingereket, amelyekre az immunrendszer évezredek alatt berendezkedett és lehetővé tette az emberiség túlélését minden körülmények között. A körülmények az utóbbi évtizedekben olyan gyorsan változtak, hogy az immunrendszer működése sok esetben összezavarodott, gondoljunk csak az allergiás megbetegedések "járványszerű" terjedésére. Az egyetlen kiút ebből a krízisből nem a tüneteket mesterséges kémiai molekulákkal elnyomó gyógyszerek szedése, hanem sokkal inkább a természet bölcsességének megismerése és tudományos alkalmazása.

Csak az olyan tudomány lesz képes kivezetni a nyugati típusú társadalmakat a jelenlegi egészségügyi krízishelyzetből, amely a természet intelligenciáját megismerve és tiszteletben tartva, mi több felhasználva lép fel az emberiség érdekében.

Ezzel a céllal hoztuk létre a Pure Goji juice béta-glükánnal erősített változatát. A Wellmune WGP típusú béta-glükán vízoldékony változatát alkalmaztuk annak érdekében, hogy a béta-glükán közvetítette immunológiai hatás folyadék közegben is maximálisan érvényre juthasson.

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Mások ezt tették még a kosárba

 Pure Goji Berry Juice
Érdeklődjön
5 990 Ft
4 717 Ft +áfa
 Start Air Prémium víz
Érdeklődjön
450 Ft
354 Ft +áfa
ÚjEgyedi
 Pure Goji MÉZES
Raktáron
5 990 Ft
4 717 Ft +áfa
Új
 Goji krém
Raktáron
5 490 Ft
4 323 Ft +áfa
110 Ft / ml