+36 30 476 7842 / info@biogenicklub.hu
Új
Goji szérum
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Goji szérum

Cikkszám: 008
Kiszerelés: 50 ml
Készlet:Raktáron
A BŐRÖD ÖREGEDÉSE DRASZTIKUSAN CSÖKKENNI FOG, MIVEL A STABILIZÁLT OXIGÉN SEJTSZINTEN HAT.
5 490 Ft
Nettó: 4 323 Ft +áfa
110 Ft / ml
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Goji szérum legfőbb hatásai: · A goji szérum kisimítja a ráncokat · Egészséges, élettel teli bőrt varázsol neked · Összehúzza a pórusokat · Feldobja a bőr textúráját . Megemeli az arcszerkezetet · Anti-oxidáns hatással bír, miközben növeli a bőr rugalmasságát · Anti-aging tulajdonsága miatt lassítja bőrünk elöregedését . Értékes goji bogyó tartalommal, ami a bőröd textúráját, egészséges kinézetét biztosítja. A GÉL összetevői kisebb molekulák, a hatóanyagok könnyebben bejutnak a mélyebb rétegekbe, de a felső epidermiszre (hámréteg) nem hat. A felső hámréteg (kb.1 mm) hidratálására+védelmére mindenképp hagyományos hidratáló krém (Goji krém) javasolt.

Termékismertető

Bőrünk a legnagyobb szervünk.

A bőr egy csoda, aminek komplexitását már azok a tények is jól jelzik, hogy bőrünk átlagosan 1,77 négyzetméter felületet takar, súlya pedig 3 kg körül van.

Kétségkívül a bőr az első védelmi vonal a bakteriális fertőzések és a betegségek ellen.

Szabályozza a test hőmérsékletünket, neurológiai adatokat küld az agynak, méregteleníti a szervezetünket, lélegzik (elnyeli az oxigént és felszabadítja a szén-dioxidot), elnyeli a tápanyagokat, D-vitamint termel, véd az ultraibolya sugárzástól.

Alapvetően elismerik a bőrápolásban, hogy ez a szövet megköveteli a gondosságot és figyelmet, hogy a lehető legjobb teljesítményét fenntartsa.

A bőr felveszi az oxigént és kibocsátja a szén-dioxidot. Valójában a bőr akár 5 %-át, vagy többet is kiteszi a test teljes légző rendszerének munkájából. A bőr egy fontos szervként hasonlóan funkcionál, mint a vese, minden egyes nap kiválaszt egy liter vizet és sókat. Bőrünknek szüksége van extra oxigén ellátásra, hogy egészséges és fiatal maradhasson.

A bőr négyhetente megújítja magát és erősen tükrözi hogy milyen állapotban van testünk belülről. A smink ugyan elfedheti az egészségtelen életmód néhány jelét, de végül a rossz táplálkozás pusztító hatásai és a szabad gyökök által okozott károk nyilvánvalóvá, láthatóvá válnak, akármilyen jól végzett sminkről is beszélünk. Az igazság az, hogy a bőrünk minősége és egészsége tükrözi a sejtjeinket felépítő tápanyagok minőségét.

Manapság a legtöbb bőrápolási termék a piacon mindössze "kozmetikai leplező”, ami tulajdonképpen a bőrproblémák elfedését jelenti. A természetes termékek, melyek létfontosságú gyógyító kivonatokat és vitaminokat tartalmaznak, drasztikusan képesek megváltoztatni a bőrt, mindenféle elfedés nélkül. Az Goji szérum természetes oxigén bejuttatásával működik együtt a szervezettel, segíti a test gyógyulását és természetes módon védi bőrt.

A kozmetikai iparban sok cég használ káros összetevőket, amik megfullaszthatják a bőrt, azáltal, hogy nem engedik bejutni az oxigént, ellenben bezárják a méreganyagokat. Bőrünknek oxigénre van szüksége, hogy lélegezzen, valamint az oxigén tartja erősen egészségesen és fiatalon. A természetes oxigénnel dúsított Goji szérum gyökerénél fogva ragadja meg a problémát, ahelyett, hogy csak elfedné azt.

Mi is az az elöregedő bőr?

Ahogy a bőr öregszik, jellemzően szárazabb lesz és elveszti rugalmasságát. A bőr regenerálódó képessége (a sejtek megújulása) lelassul a kor előrehaladtával, a lecsökkent vérkeringés miatt az oxigén, valamint a tápanyagszint csökken.

Miért van szüksége bőrünknek hidratálásra?

A hidratálás belülről kezdődik. A tiszta és friss víz bevitelének megemelése segít feltölteni a bőr elveszett nedvességtartalmát - különösen a téli hónapokban.

Napi nyolc, tíz pohár víz elfogyasztása hozzájárul a bőr kiszáradással szembeni küzdelméhez.

Ne feledjük, hogy a szervezetünk körülbelül 70%-a víz, sőt, egyes bőrsejtjeink több, mint 90%-ban tartalmaznak vizet.

A jó vérkeringés és az elegendő vízmennyiség az alapja egy szemrevaló, fiatalos bőrnek.

Megfelelő keringés hiányában, a sejtek megújulása és öngyógyító képessége lelassul, a méreganyagok felhalmozódnak. Az ASO® aktív oxigén segít megnövelni mind az oxigénellátást, mind a vérkeringést, melyek nélkülözhetetlenek bőrünk táplálása szempontjából.

Az az életkor, amikor az első ráncok megjelennek, nagymértékben a genetikától függ, de bizonyított tény, hogy az öregedési folyamat a túlzásba vitt napozástól, a szennyező anyagoktól, a szegényes étrendtől és a bőr alacsony oxigénszintje miatt felgyorsulhat.

Bőrszövetünk 30 éves korunkra 30%-ot, 40 éves korunkra pedig 60%-ot veszít az oxigén kapacitás szempontjából.

Mivel az oxigén anyagcsere csökken, így a sejtek nem bírnak el a szennyeződésekkel, nem tudják teljesen felszívni a kulcsfontosságú molekulákat a véráramból és a szabadgyökök által okozott károk drasztikusan megnövekednek. Bőrünk egészségének megtartásához oxigénre van szüksége.

Az oxigén támogatja a kollagén, az elasztin termelését.

Normális esetben a bőr 28 naponta megújul; azonban, ha az oxigén és a tápanyagok nem állnak rendelkezésre, a sejtosztódási folyamat lelassul és az új bőrsejtek nem lesznek annyira egészségesek. Az eredmény, idő előtti öregedés lesz, elmélyülnek a vékony vonalak, ráncok, hiányozni fog az egészséges bőrszín és -textúra.

Ahogy öregszünk, a kapilláris vérkeringés csökken s ennek eredményeképpen a bőrsejtjeinkhez hiányosan ér el az oxigén és az egyéb tápanyagok. Ez vezet a bőr dehidratáltságához.

Az ASO® jelentős szerepet játszik a bőr sejtjei számára létfontosságú oxigén pótlásában, valamint az égési sérülések és sebek gyógyulási idejének felgyorsításában.

Az Goji szérum használata drasztikusan javíthatja a bőr egészségét, azáltal hogy segíti a vér áramlását és a növeli a nedvességmegtartó képességet.

A Goji szérum legfőbb hatásai:

·        Az aktív oxigén tisztítja, fertőtleníti és táplálja a bőrt

·        Segít az egészséges pH helyreállításában

·        Sejtmegújító oxigénnel látja el bőrünk

·        Segít az ráncok és vonalak elhalványításában

·        Csökkenti az olajos tapintást, puhává varázsolja a bőrt

·        Segít az eltömődött pórusok tisztításában (pattanások, aknék)

·        Anti-oxidáns hatással bír, miközben növeli a bőr rugalmasságát

·        Anti-aging tulajdonsága miatt lassítja bőrünk elöregedését

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Mások ezt tették még a kosárba

 Pure Goji Berry Juice with beta-glucan
Érdeklődjön
6 490 Ft
5 110 Ft +áfa
 Start Air Prémium víz
Érdeklődjön
450 Ft
354 Ft +áfa
 Pure Goji Berry Juice
Érdeklődjön
5 990 Ft
4 717 Ft +áfa
Új
 Goji krém
Raktáron
5 490 Ft
4 323 Ft +áfa
110 Ft / ml